i-x3Wbctw-X4.jpg
 
 

The Dancing Soul

Ik ben Lisa De Ceuster ('80); yoga fanaat, ex-professionele klassieke danseres aan het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, reizigster, levensgenieter en mama van drie dochters van 2, 8 en 10 jaar!

Yoga kwam op mijn pad toen ik op 23-jarige leeftijd al te maken kreeg met ernstige blessures, operaties aan de voeten, hernia in mijn rug, slechte knieën en last van nek ten gevolge van mijn professionele danscarrière. 

Ondertussen ben ik sinds 2009 een gecertificeerde 200h opgeleide yogalerares en is het mijn passie om de yogamicrobe door te geven aan anderen! Net omdat mijn lichaam een hele geschiedenis met zich meedraagt door het intensief dansen weet ik heel goed hoe het voelt om je niet altijd comfortabel te voelen in elke pose. Maar yoga is er voor iedereen! Laat je beperkingen net een geschenk worden. Telkens je ergens tegen botst, kan het je weer iets nieuws leren. Het enige wat je hoeft te doen is er voor openstaan.

Mijn doel is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen en op elk moment van de dag!

download.png

The Travelling Soul

Reizend van studio naar studio leid ik heel aangename lessen waarbij vloeiende Asana flows, prachtige verdiepende muziek en woorden samensmelten en de student helpen om diep in het Zelf af te dalen.

Ik pas me aan de verschillende niveau’s van mijn studenten aan, en schep een sfeer waarin een ieder aandacht heeft voor de grenzen van zijn of haar eigen lichaam. Ik spreek over mijn eigen moeilijkheden, bied alternatieven aan, en moedig studenten aan naar hun lichaam te luisteren.


 
i-K2LNRv6-X4.jpg