SOUL YOGA

Begin de herfst met bedrijfsyoga voor uw werknemers

Een investering in gezondheid en productiviteit

 

i-ZtnFBTR-X4.jpg
 

Over ons

Als moeder van 3 kinderen en met een beroepsverleden als klassiek balletdanseres aan het Koninklijk Ballet van Vlaanderen en als sales manager, heb ik gekozen voor yoga om mijn lichamelijke en geestelijke gesteldheid te verbeteren en verlichting te vinden tegen grote vermoeidheid, chronische pijn en stress.

Het genezend effect dat ik mocht ervaren was zo intens dat ik deze verlichting en innerlijke rust die de beoefening van yoga mij bracht, graag wilde delen met anderen.

 
 
 

Yoga

Muziek stroomt door de aderen van Soul Yoga.

In al onze lessen delen wij dezelfde liefde voor yoga en muziek. Wij zullen je veilig door elke oefening begeleiden. De lessen zijn ontworpen met het oog op het versterken en soepeler maken van het lichaam, en gebruikmakend van afspeellijsten, afgestemd op het moment om de ziel tot rust te brengen en de geest stil te maken.

 
home-yoga.jpg
 
shutterstock_1062388031.jpg
 
 

Bedrijven

Met bedrijfsyoga investeert u in de gezondheid en productiviteit van uw werknemers en draagt u bij aan een positieve en efficiënte werkomgeving.

Wekelijkse lessen

Privé lessen

 
shutterstock_1192791205.jpg
1472831569342.jpeg

Retraite

Kom en neem samen mee deel aan een weekendretraite vol gelukzaligheid in de prachtige Tangle Farm. De Tangle Farm, gelegen in het hart van de Waals-Brabantse dorp Beauvechain (Bevekom) en op slechts 35 minuten van Brussel, is een plaats waar verleden en toekomst samensmelten in een harmonieus heden. Deze prachtige gerenoveerde middeleeuwse boerderij te midden van landelijke akkers, belichaamt het perfecte evenwicht tussen schoonheid en traditionele

gastvrijheid. Een plek die energie geeft en inspireert.

Goeroes

leonard.jpeg

LEONARD COHEN

sigur-ros-crop-23.jpg

SIGUR ROS

benharper.jpg

BEN HARPER

MOBY

massive_attack.jpg

MASSIVE ATTACK

calexico.jpg

CALEXICO

DAVID BOWIE

snatam.png

SNATAM KAUR